Home / Online exams / English grammar tenses Test -1

English grammar tenses Test -1

TEST-1

1.If I were  a millionairs ,I ________ genrously to good causes.

a.would have given   b.would give c.had given   d.have given

Ans:c

2.If she had studied harder, she ________ in the first division

a.had passed   b.would pass c.would have passed d.have been passed

Ans:c

3.I _________ her rudeness, if I had been you

a.should not tolerate  b.should not have tolerated  c.had not tolerated d.haven’t tolerated

Ans:b

4.If he had all the wealth in the world he _______ happy.

a.will not be  b.would not be c.would not have been   d.none

Ans:b

5.If he had been more careful ,the accident ________

a.had not happened b.would not happen  c.would not have happend d.had not been  happenwed

Ans:c

6.If you were the prime minister, you _______ in delhi.

a.will live b.would live  c.would have lived d.had lived

Ans:b

7.had I saved money I ________ a new car

a.will purchase b.would purchase c.would have purchased d.had purchased

Ans:c

8.I would have helped you if you ___________me to.

a.had asked b.would ask  c.would have asked d.asked

Ans:a

9.I ______ lunch if I had not been in such a hurry.

a.would have  b.would have had c.will have   d.have had

Ans:b

10.If you _____ me about it I should never have known the facts.

a.did not tell b.had not toldc.would not have told d.none

Ans:b

About admin

Check Also

MPPSC State Forest Service Exam 2018 Notification 106 [email protected]

Contents1 MPPSC State Forest Service Exam 2018 Notification 106 [email protected] Number of Vacancies: 1061.2 Post Name:1.3 Educational …